Struktur för våra träffar i Kristinehamn vt 2019

Hej på er!
Tisdagen den 5 februari har vi årets första träff på Vuxenskolan. Vår kväll är kl 16.45-19.00 och det kommer att vara lite annorlunda än förra året.
Kl 18-20 är det en annan grupp samtidigt som oss. Det är en sömnadsgrupp och de kommer att vara i föreläsningsrummet och i köket.
Vi har de rummen som är när man kommer in i Vuxenskolans lokaler: Picasso är ett ”öppet” rum med ”gardiner” omkring, Bojorten är ett rum vi kan stänga dörren till. Vi har även en soffgrupp där vi kommer in, samt möjlighet att sitta i själva entrén där jag kommer att göra ett eget litet utrymme till oss med soffor att sitta i bakom en skärm.
Så trots att det är ett stort minus att inte kunna vara i föreläsningssalen och köket så kommer vi att ha ett plus i att ha flera olika sittmöjligheter istället.
Så här tänker jag att strukturen kommer att vara för alla våra träffar oavsett vilket tema som gäller:
 • Jag kommer att vara på plats kl 16.15 och då fixa kaffe och möblera om lite.
 • Så om ni vill/kan komma mellan 16.15-16.45 är det bara bra! Då kan ni hjälpa mig att plocka lite i förväg, men annars är det helt ok att komma runt 16.45 (17 drar vi igång med en presentationsrunda först).

 • Vi börjar i Picasso som är det rummet med ”gardinerna”. Om vi har någon gäst så kommer den att prata i det rummet med oss och om det bara är en samtalskväll så startar vi i alla fall där med att jag pratar lite.

 • Runt 18-tiden (eller när det passar bäst), så fikar vi.

 • Under och efter fikat kan man sätta sig vart man vill i dessa rum som jag har berättat om här ovan.

 • Det finns alltså fyra sittmöjligheter. Antingen sätter man sig där man har lust eller så sätter sig anhöriga för sig.

 • Vid dessa fyra ställen kommer det att finnas idépapper med olika områden att prata om. Det är bara till som hjälp och stöd ifall ni behöver.

 • Om ni vill sitta alla tillsammans på ett ställe så gör vi det istället!

 • Klockan 19 slutar vi ju, men om några av er vill vara kvar en stund till så kan man sitta i Bojorten som är det rum vi kan stänga dörren om.

 • Klockan 19 plockar jag ihop fikat efter oss. Detta gör jag själv nu under våren så jag kan smyga ut med det till köket utan att störa den andra gruppen.

 • Den här strukturen kommer vi att ha alla kvällar nu under våren, förutom den 5 mars då vi kommer att börja senare och ha årsmöte istället. Mer info om det kommer!

 • Jag kommer att sätta upp lappar om att den andra gruppen ska vara så tysta som möjligt när de kommer och att dörren till köket ska vara stängd så vi får lugn och ro hos oss.
Som sagt så blir strukturen lite annorlunda än i höstas, men annorlunda behöver ju inte betyda att det blir sämre – eller hur?
Så välkomna till vårens Balanskvällar!
Anmäl er till mig om ni kan komma inför varje träff! Då vet jag hur många som behöver fika samt hur jag ska möblera för att det ska funka bäst.

DET PROGRAM SOM LIGGER UTE ÄR DET SOM GÄLLER! DET JAG HAR BESKRIVIT HÄR OVAN ÄR HUR STRUKTUREN KOMMER ATT VARA PÅ VÅRA KVÄLLAR!

Hälsningar från Monica
Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s