4. Kommande aktiviteter

Föreningen Balans har startat Kamratcirkel i Storfors. Den är redan startad, men om du vill anmäla intresse för ytterligare aktiviteter i Storfors så kan du kontakta vår ordförande Lill Iwersen: 076-409 18 85

 

Anhörigkväll i Arvika:

Telefon till Folkets park: 0570-10500
Den 30 maj klockan 18-21 i stora salen på Arvika Folkets park inbjuder FUB Västra Värmland till en anhörigkväll i Arvika. Denna kväll riktas till alla som har barn med funktionsnedsättning( oavsett ålder). Det är idag svårt för många att få det stöd dom behöver och tanken med denna kväll är då att visa anhöriga hur många föreningar och verksamheter det finns som kan stötta och ge en samhörighet.
Föreningen Balans har en plats med bord där vi visar vilka vi är, vad vi vill och hur vi kan stötta.
Upplägget blir som en mässa med lite olika gästtalare som informerar om vad kommunen kan erbjuda såsom bostadsanpassning etc. Kaffeservering kommer finnas.

Om du är intresserad av att vara med i någon form av grupp för dig som INTE är anhörig utan kanske ”själverfaren” så får du gärna komma. Om du inte vill komma så kontakta gärna mig på mail: Monica_anders68@hotmail.com
Jag kommer att fungera som igångsättare av samtalsgrupper av olika slag men tanken är sedan att någon annan i Arvikatrakten kan ta över ledarrollen. Om du är intresserad av att vara ledare i Arvika för någon form av träffar i Föreningen Balans regi så kontakta mig gärna på ovan mailadress!

ASF

Studiecirkel i Kristinehamn:
I februari startade en studiecirkel i Kristinehamn. Den pågår fram till sommaren. Om du vill göra en intresseanmälan för ytterligare studiecirkel eller annan form av träffgrupp så kontakta Monica Andersson för mera info:  monica_anders68@hotmail.com.

Eventuellt kommer även en anhörigcirkel att starta i Kristinehamn. Kontakta mig gärna om du är intresserad att vara med i en sådan. Samma mailadress som ovan. // Monica Andersson.

________________________________________________________________________________________

blommor på rad

Vi hoppas även att det kan finnas intresse att vara med i aktiviteter i fler kommuner. T.ex. Karlstad, Storfors och Arvika. Om du är intresserad av att finnas med i något i dessa kommuner eller andra så hör av er till mig så kan vi i styrelsen arbeta med att ordna något även där.

liggande blomma________________________________________________________________________________

En aktivitet som FUB och Autism & Aspergerföreningen kommer att ha:

För alla sinnen

 

semester

Bildresultat för bi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s